Солоні рогалики з начинкою – ідеальний варіант для перекусу

Повозитися з рогаликами доведеться, але підсумковий смак страви оцінять всі любителі кулінарії.

Інгредієнти

  • 2 яйця;
  • 60 грам цукру;
  • 7 грам дріжджів;
  • 150 грам вершкового масла;
  • 400 мл теплого молока;
  • сіль;
  • 300 грам м’якого сиру;
  • жовток;
  • трохи кунжуту;
  • 650 грам борошна.

Також необхідно взяти будь-яку зелень. Підійде все, що подобається рідним. Ніяких принципових обмежень в цьому випадку немає.

Приготування

Спочатку потрібно змішати яйця з сіллю і цукром. Після цього до суміші необхідно додати молоко, дріжджі і борошно. Слід замісити тісто і прибрати його на годину в тепле місце.


Отриману масу слід розділити на 10 рівних частин.

Кожну кульку слід розкачати, обмазати маслом і покласти один на одного. Потрібно сформувати 2 пірамідки, які складаються з 5 коржів. Після цього тісто слід заморозити протягом 30 хвилин.

Сир потрібно дрібно натерти і змішати з посіченою зеленню.

Коржі слід дістати з морозилки, нарізати тісто на трикутники, покласти на кожен начинку і загорнути в рогалик.

Після цього напівфабрикат обмазують яйцем і випікають в духовці 30 хвилин. Температура 180 градусів.


Джерело

0 Комментарии