ЗМОВИ НА ЇЖУ: НА ЛЮБОВ І СІМЕЙНЕ БЛАГОПОЛУЧЧЯ

Змови на їжу використовувалися ще нашими предками. З їх допомогою вони справлялися з неприємностями, залучали в життя любов, достаток і везіння, а також причаровували улюблених.

Змова на любов між подружжям


Під час приготування десерту, солодкої випічки або варення потрібно вимовити такі слова: 

«Любов солодка, на мед ласа. Солодко та гладко в родині буде, поки солодощі на столі не переводяться, поки дружина про чоловіка дбає». 

Готовими ласощами годують кохану людину, розділяючи з ним трапезу. Залишки їжі згодовують птахам, просячи у них принести в будинок любов.

Змова на мир і спокій в родині

У сім'ях нерідко трапляються конфлікти. Налагодити стосунки після сварки допоможе змова на їжу. Готувати краще з першими променями сонця. Помішуючи і додаючи інгредієнти, тричі читають змову: 

«Любовне зілля готую, свої почуття підмішую, любов загальну замішую. Як сонце встає, пітьму розганяючи, так і я сварки винищую турботою своєю». 


Приготовану їжу ділять порівну між закоханими, не залишаючи на тарілках залишків. Завдяки сильній змові сімейні стосунки налагоджуються. Таку змову можна використовувати не тільки для примирення закоханих, а й для налагодження відносин з родичами.

Джерело

0 Комментарии