Якщо вечорами ви любите похрумтіти чіпсами або сухариками, то швидше за все не раз шукали домашні аналоги улюблених закусок. Варіантів є багато, але знайти серед них гідних і смачних вкрай складно. Ми пропонуємо вам спробувати сирну соломку. Ароматні палички готуються дуже швидко і так само швидко стануть вашою улюбленою стравою. Швидше приступайте до приготування разом з нами!
Складові:
Приготування:
Сир натріть на грубій тертці і змішайте його з дрібно порізаними травами. Потім додайте до нього борошно, сіль і перець. За допомогою блендера подрібніть складові в однорідну масу. Замість чеддеру ви можете використовувати будь-який інший вид твердого сиру.
У сирну суміш додайте розм’якшене вершкове масло і вершки і замісіть пружне тісто. За необхідності додайте більше борошна, ніж зазначено в інгредієнтах.
Тісто за допомогою качалки розкачайте і розріжте на тонкі смужки. Соломку викладіть на застелений пергаментом деко і випікайте близько 10 хвилин в попередньо розігрітій до 200 ° C духовці. До столу сирну закуску подавайте холодну, зі своїми улюбленими соусами і напоями. Також соломку можна використовувати для прикраси крем-супів або в якості складової для салатів.
Готуйте з задоволенням і обов’язково діліться з друзями цікавими рецептами!
Джерело
Складові:
- Чеддер – 250 г;
- Пшеничне борошно – 200 г;
- Вершкове масло – 110 г;
- Вершки – 6 ст. л.;
- Розмарин – 0,5 ч. л;
- Чебрець – 0,5 ч. л;
- Червоний перець мелений – 0,5 ч. л;
- Сіль – 1 ч. л.
Приготування:
Сир натріть на грубій тертці і змішайте його з дрібно порізаними травами. Потім додайте до нього борошно, сіль і перець. За допомогою блендера подрібніть складові в однорідну масу. Замість чеддеру ви можете використовувати будь-який інший вид твердого сиру.
У сирну суміш додайте розм’якшене вершкове масло і вершки і замісіть пружне тісто. За необхідності додайте більше борошна, ніж зазначено в інгредієнтах.
Тісто за допомогою качалки розкачайте і розріжте на тонкі смужки. Соломку викладіть на застелений пергаментом деко і випікайте близько 10 хвилин в попередньо розігрітій до 200 ° C духовці. До столу сирну закуску подавайте холодну, зі своїми улюбленими соусами і напоями. Також соломку можна використовувати для прикраси крем-супів або в якості складової для салатів.
Готуйте з задоволенням і обов’язково діліться з друзями цікавими рецептами!
Джерело
0 Комментарии