Цукерки "Корівка" зробити елементарно! Ось найпростіший рецепт

Про цукерки «Корівка» у вас напевно збереглися найкращі спогади. Для багатьох це одне з перших ласощів, смак якого не можна порівняти абсолютно ні з чим.


Пропонуємо вам приготувати цукерки «Корівка» по найпростішому рецептом. Згадайте смак дитинства!


Складові:


  • 6 склянок цукру;
  • 100 гр вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • 1 ст. л. какао;
  • 3 ст. л. борошна;
  • 2 склянки молока.

Приготування:


1) У миску з товстим дном влийте молоко і на повільному вогні доведіть його до кипіння.

2) Всипте в молоко цукор і додайте до нього вершкове масло. Зачекайте, поки все закипить, варіть все до загустіння маси.

3) Залийте масу в формочку, застелену пергаментом. Пергамент попередньо змастіть маслом.

3) Спочатку охолодіть масу при кімнатній температурі, а вже потім приберіть її в холодильник або в морозильник.

4) Потім наріжте масу на шматочки. Зверху цукерки можна посипати сіллю.


Історія появи цукерок «Корівка».


Ці цукерки винайшли в Познані, спочатку вони носили назву Korowka. Їх автор - Фелікс Приморський, який в 1921 році вирішив створити смачну карамель, яка зможе завоювати серця його співвітчизників.

Перша «Корівка» виглядала так: щільна оболонка з вершкової патоки і варене згущене молоко всередині. Ці цукерки знайшли величезну популярність за досить короткий час.

Через 8 років Фелікс перебрався в передмістя Варшави. Там він відкрив фабрику з виробництва цукерок. Після закінчення Другої Світової війни «Корівка» отримала визнання в Радянському Союзі.

Вам подобаються карамельки «Корівка»?

0 Комментарии