Про цукерки «Корівка» у вас напевно збереглися найкращі спогади. Для багатьох це одне з перших ласощів, смак якого не можна порівняти абсолютно ні з чим.
Пропонуємо вам приготувати цукерки «Корівка» по найпростішому рецептом. Згадайте смак дитинства!
1) У миску з товстим дном влийте молоко і на повільному вогні доведіть його до кипіння.
2) Всипте в молоко цукор і додайте до нього вершкове масло. Зачекайте, поки все закипить, варіть все до загустіння маси.
3) Залийте масу в формочку, застелену пергаментом. Пергамент попередньо змастіть маслом.
3) Спочатку охолодіть масу при кімнатній температурі, а вже потім приберіть її в холодильник або в морозильник.
4) Потім наріжте масу на шматочки. Зверху цукерки можна посипати сіллю.
Ці цукерки винайшли в Познані, спочатку вони носили назву Korowka. Їх автор - Фелікс Приморський, який в 1921 році вирішив створити смачну карамель, яка зможе завоювати серця його співвітчизників.
Перша «Корівка» виглядала так: щільна оболонка з вершкової патоки і варене згущене молоко всередині. Ці цукерки знайшли величезну популярність за досить короткий час.
Через 8 років Фелікс перебрався в передмістя Варшави. Там він відкрив фабрику з виробництва цукерок. Після закінчення Другої Світової війни «Корівка» отримала визнання в Радянському Союзі.
Пропонуємо вам приготувати цукерки «Корівка» по найпростішому рецептом. Згадайте смак дитинства!
Складові:
- 6 склянок цукру;
- 100 гр вершкового масла;
- 3 яйця;
- 1 ст. л. какао;
- 3 ст. л. борошна;
- 2 склянки молока.
Приготування:
1) У миску з товстим дном влийте молоко і на повільному вогні доведіть його до кипіння.
2) Всипте в молоко цукор і додайте до нього вершкове масло. Зачекайте, поки все закипить, варіть все до загустіння маси.
3) Залийте масу в формочку, застелену пергаментом. Пергамент попередньо змастіть маслом.
3) Спочатку охолодіть масу при кімнатній температурі, а вже потім приберіть її в холодильник або в морозильник.
4) Потім наріжте масу на шматочки. Зверху цукерки можна посипати сіллю.
Історія появи цукерок «Корівка».
Ці цукерки винайшли в Познані, спочатку вони носили назву Korowka. Їх автор - Фелікс Приморський, який в 1921 році вирішив створити смачну карамель, яка зможе завоювати серця його співвітчизників.
Перша «Корівка» виглядала так: щільна оболонка з вершкової патоки і варене згущене молоко всередині. Ці цукерки знайшли величезну популярність за досить короткий час.
Через 8 років Фелікс перебрався в передмістя Варшави. Там він відкрив фабрику з виробництва цукерок. Після закінчення Другої Світової війни «Корівка» отримала визнання в Радянському Союзі.
0 Комментарии