Дізналася про це рецепті влітку в селі: Картопляна піца на сковороді! Це так просто та швидко! З цим рецептом навіть чоловік справляється за 15 хвилин! Дуже смачно! Синочок мій з’їдає по пів піци сам!
Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями і злегка обсмажуємо. Додаємо порізаний болгарський перець і смажимо ще кілька хвилин. Додаємо порізані ковбаски, перемішуємо і вимикаємо.
Картоплю тремо на крупній тертці (ми скористалися кухонним комбайном), додаємо часник, пропущений через прес, яйця, борошно, сіль, перець. Добре перемішуємо.
Сковороду розігріваємо з 2 ст. ложками рослинного масла, викладаємо на неї картопляну масу, зменшуємо вогонь до середнього і смажимо близько 5 хвилин. За цей час змішуємо сметану і гірчицю, трьом сир і ріжемо черрі навпіл.
Потім на сковороді акуратно перевертаємо картопляну основу для піци і через 2-3 хвилини змащуємо її гірчично-сметанним соусом.
Викладаємо половинки помідорів чері, посипаємо сиром і зеленою цибулею. Зменшуємо вогонь і Томім під кришкою до розплавлення сиру.
Смачного!
На 3-4 порції:
- 700 г очищеної картоплі,
- 2 яйця,
- 2 ст. ложки борошна,
- 3-4 зубчики часнику, сіль, перець,
- 3 ст. ложки сметани,
- 1 ч. л гірчиці,
- 200-250 г копчених мисливських ковбасок,
- 2 середні головки ріпчастої цибулі,
- 1 солодкий болгарський перець,
- 150 г помідорів чері,
- 170 г твердого сиру,
- кілька пір’я зеленої цибулі,
- рослинна олія для обсмажування.
Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями і злегка обсмажуємо. Додаємо порізаний болгарський перець і смажимо ще кілька хвилин. Додаємо порізані ковбаски, перемішуємо і вимикаємо.
Картоплю тремо на крупній тертці (ми скористалися кухонним комбайном), додаємо часник, пропущений через прес, яйця, борошно, сіль, перець. Добре перемішуємо.
Сковороду розігріваємо з 2 ст. ложками рослинного масла, викладаємо на неї картопляну масу, зменшуємо вогонь до середнього і смажимо близько 5 хвилин. За цей час змішуємо сметану і гірчицю, трьом сир і ріжемо черрі навпіл.
Потім на сковороді акуратно перевертаємо картопляну основу для піци і через 2-3 хвилини змащуємо її гірчично-сметанним соусом.
Викладаємо половинки помідорів чері, посипаємо сиром і зеленою цибулею. Зменшуємо вогонь і Томім під кришкою до розплавлення сиру.
Смачного!
0 Комментарии