Смачненька ароматна картопля з ніжною скоринкою – це і є картопля по-селянськи в мультиварці. Готується така картопелька дуже просто і є універсальним гарніром або й самостійною стравою.
Інгредієнти
Приготування
Картоплю добре миємо, адже чистити ми її не будемо. Ріжемо картоплю досить грубими брусочками (можна кільцями чи напівкільцями).
До картоплі за смаком насипаємо приправи (прованські трави, перець чорний і червоний), додаємо посічену зелень, олію 3-4 ст.л. Добре все вимішуємо.
Викладаємо картоплю в мультиварку, закриваємо кришку, вмикаємо режим «Випічка» на 35 хвилин. Через 15 хвилин відкриваємо кришку та перемішуємо картоплю, знову накриваємо кришкою.
Дрібно січемо часник. За 5 хвилин до закінчення приготування, знову відкриваємо кришку мультиварки, додаємо часник, солимо, перемішуємо.
Після закінчення програми, включаємо режим підігрів на 10 хвилин.
Картопля готова.
Смачного!
Джерело
Інгредієнти
- Картопля – 7-8 штук (середнього розміру).
- Часник – 3 зубчики.
- Прованські трави.
- Чорний перець.
- Червоний перець.
- Свіжа зелень (на ваш вибір).
- Олія.
- Сіль.
Приготування
Картоплю добре миємо, адже чистити ми її не будемо. Ріжемо картоплю досить грубими брусочками (можна кільцями чи напівкільцями).
До картоплі за смаком насипаємо приправи (прованські трави, перець чорний і червоний), додаємо посічену зелень, олію 3-4 ст.л. Добре все вимішуємо.
Викладаємо картоплю в мультиварку, закриваємо кришку, вмикаємо режим «Випічка» на 35 хвилин. Через 15 хвилин відкриваємо кришку та перемішуємо картоплю, знову накриваємо кришкою.
Дрібно січемо часник. За 5 хвилин до закінчення приготування, знову відкриваємо кришку мультиварки, додаємо часник, солимо, перемішуємо.
Після закінчення програми, включаємо режим підігрів на 10 хвилин.
Картопля готова.
Смачного!
Джерело
0 Комментарии