Смакова ейфорія гарантована
Збиваємо яйця з цукром до пишної світлої маси, потім додаємо вершкове масло кімнатної температури, знову збиваємо.
Очищені апельсини дрібно нарізаємо і пюрируєм блендером.
Додаємо в тісто апельсинове пюре і добре перемішуємо.
Вводимо борошно і розпушувач, перемішуємо.
Викладаємо тісто у форму для кексу, застелену пергаментом.
Випікаємо при 180 ° С протягом 35-40 хвилин.
Готовий кекс охолодити і посипаємо цукровою пудрою.
Джерело
Складові:
- Апельсин - 3 шт.
- Борошно - 300 г
- Масло вершкове - 150 г
- Яйця - 3 шт.
- Цукор - 180 г
- Розпушувач - 10 г
- Цукрова пудра - 1 ст. л.
Приготування:
Збиваємо яйця з цукром до пишної світлої маси, потім додаємо вершкове масло кімнатної температури, знову збиваємо.
Очищені апельсини дрібно нарізаємо і пюрируєм блендером.
Додаємо в тісто апельсинове пюре і добре перемішуємо.
Вводимо борошно і розпушувач, перемішуємо.
Викладаємо тісто у форму для кексу, застелену пергаментом.
Випікаємо при 180 ° С протягом 35-40 хвилин.
Готовий кекс охолодити і посипаємо цукровою пудрою.
Джерело
0 Комментарии